Jeroen de Boer

Ik ben sinds 1 oktober 2019 werkzaam voor Haarsma Advocaten en zal mij zelf introduceren.

Kort na mijn geboorte ben ik vertrokken naar Frankrijk waar ik een deel van mijn jeugd heb doorgebracht. Na in Nederland teruggekeerd te zijn heb ik na het VWO rechten gestudeerd aan de RUG. Ik ben afgestudeerd in het Nederlands recht, hoofdrichting Publiekrecht met de aantekening Internationaal recht (alhoewel mijn cijferlijst abusievelijk de aantekening Advocatuur vermeld). Ik heb veel internationale en Europese vakken gestudeerd met de bedoeling daar ooit in werkzaam te kunnen zijn.

Na mijn dienstplicht vervuld te hebben (ik zat in de een na laatste lichting) ben ik in 1997 als advocaat begonnen in het arrondissement Assen (nu Noord-Nederland) in een algemene praktijk. Ik had nooit verwacht in de advocatuur terecht te komen, maar ik ben blij dat ik de baan destijds heb aangenomen, ik zou niets anders meer willen.

Ik heb bij verschillende kantoren gewerkt en ben in diverse rechtsgebieden werkzaam geweest. De laatste jaren heb ik mij meer toegelegd op het verbintenissenrecht, het arbeidsrecht en het bouwrecht op nationaal en internationaal niveau, zo heb ik voor diverse Nederlandse bedrijven samen met buitenlandse kantoren procedures gevoerd in Engeland, Frankrijk, Italië, Canada en de VS en ben bekend met de procedures in die landen. Ik beschik over ruime ervaring en mensenkennis en weet als geen ander de benodigde juridische wegen te bewandelen.

Als advocaat ben ik te omschrijven als een gedreven doorzetter, wars van franje, die altijd zoekend is naar een oplossing, maar die een stevige confrontatie ook zeker niet uit de weg gaat.

Als persoon omschrijven mijn als rustig, nuchter, oprecht, doortastend, niet snel van zijn stuk te brengen, humoristisch maar bovenal vader van twee mooie dochters en echtgenoot.

Als het om sportieve prestaties gaat geldt het motto: is opgeven geen optie.

Elk jaar zoek ik een sportieve uitdaging op gebied van MTB of racefietsen. Zo heb ik de Merida Dutch Cross Country gereden, een 24 uurs mtb marathon van Lauwersoog naar Vaals over onverharde trails. Dit jaar heb ik voor de CliniClows de Col de Galibier in Frankrijk beklommen, een geweldig mooi initiatief. Alhoewel sporten op dit moment nagenoeg niet mogelijk is zal ik daarin de draad weer oppakken en heb mij voorgenomen om ook volgend jaar mij op de fiets in te zetten voor het goede doel.


paterswolde@haarsma-advocaten.nl
088-4227777

Neem contact op:

Contactformulier Jeroen de Boer

Vul hier uw naam in

Vul hier uw e-mailadres in

Vul hier uw telefoonnummer in

Vul hier het onderwerp van uw bericht in

Vul hier uw bericht in

Ongeldige invoer

Haarsma Advocaten


Hoofdweg 288
9765 CN Paterswolde
Kvk nr. 02070047


tel. 088 4227777
fax. 088 4227722

Postadres
Postbus 36
9765 ZG Eelde


Route en Contact

Paterswolde