Sarah-Devorah Poot

Lilou-Kuypers

Sinds januari 2021 versterkt mr. Sarah-Devorah Poot het team van Haarsma Advocaten. Sarah-Devorah richt zich met name op het rechtsgebied personen- en familierecht en daarnaast is zij ook werkzaam op het gebied van het erfrecht.

Sarah-Devorah studeerde met plezier aan de Universiteit van Groningen. Daar behaalde zij de bachelor Rechtsgeleerdheid en de master Nederlands recht met de specialisatie privaatrecht. In haar studie legde Sarah-Devorah de focus op het personen- en familierecht. Ze behaalde in 2019 de Jaap Doek Kinderrechtenscriptieprijs voor haar masterscriptie ‘In de Kinderschoenen. Een onderzoek naar kindvriendelijke uitspraken in de Nederlandse civiele rechtspraktijk’.

Tijdens haar studie ontwikkelde Sarah-Devorah niet alleen een liefde voor het juridische vak. Zij ontwikkelde ook een liefde voor de wondere wereld van thee. In 2019 behaalde zij haar theesommelier-diploma aan de International Tea Academy in Londen. Naast haar werkzaamheden bij Haarsma Advocaten werkt ze ook nog steeds in de koffie- en theewinkel waar haar passie voor thee begon.

Na haar master heeft Sarah-Devorah een jaar gewerkt als bestuurslid van de Nationale Jeugdraad, NJR. Een organisatie die zich inzet voor jongerenparticipatie bij het maken van internationaal, nationaal en lokaal beleid. Daarnaast draait de organisatie tientallen projecten om jongeren hun kracht te leren ontdekken, ontwikkelen en in te zetten voor een betere toekomst voor zichzelf en anderen.

Sarah-Devorah heeft een grote passie voor koken, maakt graag culinaire reizen en gaat het liefst elke week naar live-jazz. Daarnaast houdt ze van tekenen, schilderen, wandelen, tennissen en tijd doorbrengen met haar familie en vrienden.

Jitske

 

paterswolde@haarsma-advocaten.nl
088-4227777

Neem contact op:

Contactformulier Sarah-Devorah Poot

Vul hier uw naam in

Vul hier uw e-mailadres in

Vul hier uw telefoonnummer in

Vul hier het onderwerp van uw bericht in

Vul hier uw bericht in

Ongeldige invoer

Haarsma Advocaten


Hoofdweg 288
9765 CN Paterswolde
Kvk nr. 02070047


tel. 088 4227777
fax. 088 4227722

Postadres
Postbus 36
9765 ZG Eelde


Route en Contact

Paterswolde