Over ons

ludith-haarsma-hond

Ludith Haarsma | Advocaat arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bouwrecht en echtscheidingsrecht, tevens MfN Registermediator

Mr. Haarsma is arbeidsspecialist en als zodanig aangesloten bij de VAAN en VNAA. Ook is zij ondernemingsrechtspecialist met de nadruk op insolventierecht. Als zodaning is zij aangesloten bij Insolad.

Lees meer...

jeroen de boer thumb

Jeroen de Boer | Advocaat Arbeidsrecht en Bouwrecht

Jeroen is gespecialiseerd in Arbeidsrecht en Bouwrecht. Hij is gezeteld in ons kantoor te Amsterdam

Lees meer...

Sarah Devorah Poot 2

Sarah-Devorah Poot | Bureaujurist

Sinds januari 2021 versterkt mr. Sarah-Devorah Poot het team van Haarsma Advocaten. Sarah-Devorah richt zich met name op het rechtsgebied personen- en familierecht en daarnaast is zij ook werkzaam op het gebied van het erfrecht.

Lees meer...

susanne7

Susanne Fiscalini | Kantoormanager

Susanne heeft ruim tien jaar ervaring in het insolventierecht en is hierin zeer bedreven. In dat kader verricht zij de nodige werkzaamheden in schuldsaneringen en faillissementen. Daarnaast is zij sinds kort beschermingsbewindvoerder nadat zij haar opleiding hiertoe heeft voltooid. In die hoedanigheid begeleidt zij particulieren en ondernemers in financieel opzicht.

Lees meer...

Brenda-Leendersoud

Brenda Leenders | 08-02-1977  -   16-10-2020

Mr. Brenda Leenders is verbonden geweest aan ons kantoor van 2013 tot en met 2019. Zij was een creatieve en doortastende advocaat met oprechte belangstelling voor de medemens. De ziekte van Huntington heeft gemaakt dat zij haar werkzaamheden als advocaat niet meer kon uitoefenen en van het tableau moest worden verwijderd.

Lees meer...

Gijsjevierkant

Gijsje is de nieuwe aanwinst. Zij is dagelijks te vinden op de werkvloer en toont zich een waardig opvolgster van Silke.

qanter

Qanter - zoon van Jasper - is een prachtige Fries, gefokt en verzorgd, geborsteld en opgevoed door Ludith Haarsma zelf. Hij staat symbool voor hetgeen Haarsma Advocaten tekent: sterk, krachtig, puur, eerlijk, gedreven, voorwaarts, trouw, oprecht en rechtvaardig, koelbloedig maar ook warm en sensitief.

Haarsma Advocaten


Hoofdvestiging Paterswolde
Hoofdweg 288
9765 CN Paterswolde
Kvk nr. 02070047

Nevenvestiging Amsterdam
Arena Boulevard 65-71
1101 DL Amsterdam
Kvk nr. 02070047

tel. 088 4227777
fax. 088 4227722

Postadres
Postbus 36
9765 ZG Eelde


Route en Contact

Paterswolde

Amsterdam